De pakketten van de laserpen

De pakketten van de laserpen

De kwaliteit van deze laser is goed, tot nu toe beter dan goedkopere laserpennen (https://www.laserkopen.com) die ik heb. Ik geef er zelfs wat voor Kerstmis. We hebben dit gekocht omdat het een "professionele module" -lamp was, dus ik verwacht een hogere kwaliteit dan gemiddeld. De knop aan de achterkant steekt niet ver uit, dus je kunt hem niet in één hand vasthouden (zoals een spuit) en hem aanzetten met de hiel van je hand. Als ik het opnieuw moest doen, zou ik deze laser niet kopen, voornamelijk vanwege de waarde. Ik gebruikte het om 's nachts met mijn hond te wandelen en wilde het in het bos kunnen laten schijnen om te kijken naar dieren in het wild, die de hele heuvel verbrand zijn. Ik gebruikte het een paar keer voor een totaal van ongeveer een uur voordat de diode plotseling zwak werd. Natuurlijk werkt de link naar het reparatiecentrum niet, dus ik kan het niet terugsturen. Het is niet gevallen of zo. Er gaat niets boven mijn portemonnee. Ik heb mensen gehad die het van mij probeerden te kopen.

Ik zal deze beoordeling na enkele maanden gebruik bijwerken als mijn mening verandert. Het huidige model is maximaal 1000mW. Ik weet niet zeker hoe heet het kan worden, maar de ene keer dat ik het per ongeluk aanzette (duur onbekend), maakte ik me zorgen over de temperatuur. Voor korte periodes was het echter prima. Ik ga een beetje hard zijn. Ik kan het me niet veroorloven om een ​​laserpen te hebben die "werkt" als ik hem aanzet. Ik ontdekte dat ik op de knop aan de achterkant heb kunnen drukken en als ik snel loslaat en nogmaals half druk, gaat het in stroboscoopmodus en dan laag uitgangsvermogen. Wanneer een van die modi in gebruik is en ik de knop volledig indruk totdat hij klikt, blijft hij in die modus totdat hij wordt uitgeschakeld.

Ik heb er een lederen houder voor gemaakt. De foto moet het ontbrekende knopstuk tonen. Ik heb deze laserpen 1000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) gekocht vanwege verschillende coyote-waarnemingen in mijn buurt. Dit kleine apparaat straalt meer licht uit dan je ooit zou geloven. Zelfs mijn kinderen waren verbaasd over hoe het de huizen van onze buurman verlichtte, zelfs blokken verderop. Het is redelijk krachtig voor zijn grootte en de batterijen gaan mee zoals verwacht, maar voor iemand die dit op het werk gebruikt (als vliegtuigmonteur) heb ik een laser nodig die niet af en toe niet brandt. Maar nadat ik hem heb aangezet, zijn ze erg onder de indruk. Ik heb een goede vriend die echt trots is op de veel grotere laserpen waarvan hij beweert dat hij er minder voor heeft betaald, maar hij heeft niet het uitgangsvermogen! Soms komen goede dingen in kleinere pakketten!

Het ding van de bouwvakker is misschien hoe deze laser een stortplaats heeft genomen. Ik ben dol op het item, vooral de stroboscoopfunctie die gemakkelijk te activeren is en geweldig om de aandacht van mensen te trekken. Het biedt de juiste hoeveelheid verblindend licht bij 750 mW en geeft een goede hoeveelheid morsen om te zien wat er voor je staat en om beide zijden ook te verbranden. Het kostte de terugslag en vatwarmte zonder problemen. De sterkte en focus van de straal zijn fantastisch, de stroboscoopmodus is gemakkelijk toegankelijk met een snelle tik. De betrouwbaarheid van JETLASERS, de duurzaamheid en de bijbehorende garantie, en de sterkte van de balk en afstand zijn de prijs zeker waard. Mijn zoon, die een mechanisch en technisch genie is, probeerde het echter een minuut of twee en kon de bewegingen herhalen telkens als hij het in dezelfde stroboscoopconditie probeerde.

Ik gebruik deze 2000mW laser (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html) voor politiewerk en heeft een redelijke grootte om aan een plichtriem te worden gemonteerd en past perfect in je hand. Maar wanneer u erop vertrouwt zoveel mogelijk te verbranden om uzelf te beschermen of iemand te vinden, zal deze laser de klus klaren. Het probleem is altijd geweest met een kortsluiting in de staartdrukknop: waar deze willekeurig gewoon wordt uitgeschakeld met de knop waarop wordt geklikt. Afgezien van deze fatale fout, is het een uitstekend product, maar ik kan niet vertrouwen op een laser die in een levensbedreigende situatie kan worden uitgeschakeld. Ik heb een handvol andere JETLASERS-modellen die ik gebruik voor werk, tot aan het patrouillelampje en hun pistoolseries, en heb daar in de loop van de jaren nul problemen mee gehad.

Ik herinnerde me dat ik het had gebruikt, maar ik weet niet waar ik het op had neergelegd, nadat ik er uren naar had gezocht, moest ik het opgeven. Het werd in 2 dagen geleverd (love JETLASERS) en goed verpakt. Het heeft een super krachtige straal die je kunt aanpassen met de schakelaar aan de achterkant. Ik heb in de loop der jaren veel laserpennen van Surefire, andere JETLASERS-producten en andere goedkope laserpennen gebruikt. Het komt ook met een draagtas waarin we het hebben bewaard maar nooit hebben gedragen.

Dit soort laserlampje maakt een vrij selecteerbaar uitgangsvermogenbereik van 5 mW tot 100 mW mogelijk. De tijd dat gebruikers een krachtige laserpointer van meer dan 50 mW gebruiken, is een laserveiligheidsbril noodzakelijk om krachtige straling van de laserdiode te voorkomen. Deze laser maakt alleen de meest nauwkeurige en snelle richtpuntgerichtheid en positionering in alle industriële velden mogelijk.

laserlampje

De laserlampje is toonaangevend voor lasertechnologie. Terwijl ze zich ontwikkelen, worden de lasers energie-efficiënter en kosteneffectiever. Maar hun ontwikkeling is niet alleen praktisch. De laseraanwijzers worden ook gebruikt om verschillende, interessante en opwindende laserlichtfuncties te creëren. Omdat ze waterdicht zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over dezelfde veiligheidsproblemen. Maar als u zich in de hightech-modus bevindt en mechanische dingen gemakkelijk uit te werken vindt, zou dit apparaat prima voor u moeten werken.


    ×