De inschakeling van de laser

De inschakeling van de laser

Na het zien niet opnieuw zo strak installeren. Als je begrijpt dat de meeste lasers de scopes niet aanpassen, dan ben je in orde. Dat is het meest wat je op dit moment van een laserpistool (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html) kunt verwachten. Het vergrendelde ZEER veilig, maar is eenvoudig verwijderbaar. Het bevestigde ook gemakkelijk aan de Picatinny-rail op mijn geweer. Ik hou van waar de activeringsschakelaar is. Als ik teken, rust mijn vinger altijd tegen de trekkerbeugel voordat ik klaar ben om te vuren - hetzelfde geldt voor iedereen met de juiste trigger-discipline. Dat laat mijn vinger precies op de activeringsschakelaar rusten. Ik kan dit ding aanzetten zonder mijn tekenroutine te breken, wat enorm handig kan zijn in een echte situatie. Zou ik naar een ander kijken? Als ik betrouwbaarheidsproblemen heb, zoals sommige anderen, zal ik hoe dan ook een update posten.

De stelschroeven worden voor het apparaat geplaatst, naast de laseropening. Dit betekent natuurlijk dat uw handen waarschijnlijk het USB-laserpistool zullen blokkeren terwijl het wordt aangepast als het niet op een bankklem zit. Ik ging uiteindelijk op mijn been staan ​​terwijl ik ging zitten, zodat ik mijn hand uit de weg kon houden en het aan het plafond kon aanpassen om te zien hoeveel het bewoog. Ik kijk er niet naar uit om te proberen de nul van dit ding in het bereik te perfectioneren. Het andere probleem (dat geen ster aftrekt, omdat ik niet weet wiens schuld het is) is dat het meer dan twee weken duurde om aan te komen. Dat lijkt me een vrij lange tijd.

Ik wil graag één laser kunnen meenemen en deze kunnen overbrengen terwijl ik binnen het bereik van het pistool ben. De volgende bereikdag zal uitwijzen of dit gemakkelijk is, of te veel hinder veroorzaakt. In theorie zou het goed moeten werken. Ik was tegen het hebben van een laserlampje (https://www.laserkopen.com/c-40_101.html) dat mijn grip verandert of de laser laat schijnen waar mijn vinger zou kunnen zijn. Dat model is ook meer dan twee keer zo duur. Ik geef ook de voorkeur aan het licht in hetzelfde verticale vlak als het vat. Eenmaal geïnstalleerd op een van mijn pistolen, valt de aan-uitknop precies onder mijn wijsvinger wanneer hij tegen de trekkerbeugel rust. Dat is zo goed als ik nu nodig heb. Ik weet dat het hebben van de laser 'altijd aan' in plaats van geactiveerd door een grijpschakelaar tactisch iets minder wenselijk is in een gevechts / indringersituatie, maar dat is een ondergeschikt punt. De laser wordt verondersteld vooruit te kijken zodat deze overeenkomt met de ijzeren vizieren op 50 voet. Het lijkt niet laag en aan één kant te zijn, tenminste niet aan het pistool. Dat is eenvoudig aan te passen met behulp van de tools (kleine inbussleutels) die in de set zitten. Ik wou dat ik me een rode puntlaser voor mijn pistool kon veroorloven, maar het kost nog eens $ 500 om het geconfigureerd te krijgen om er een te nemen, plus de kosten van het zicht.

De schakelaar is stevig genoeg om te voelen dat dat niet zou moeten gebeuren. Er zijn groene laserlampjes die helderder zijn, ten koste van een kortere levensduur van de batterij. Omdat ik jaren geleden een competitieve shooter was, was ik altijd in staat om fatsoenlijke groepen op het doel af te drukken, zelfs met de terugslag, maar ik moet zeggen dat er geen vervanging is om beide ogen open te houden en gewoon de laserpunt op het doel te plaatsen en er een te knijpen uit! Mijn groepen zijn nu geweldig! Het werkt zoals geadverteerd en ik heb er geen problemen mee gehad. Ik had een kleine gewone schroevendraaier nodig. Draai vervolgens de twee schroeven vast totdat ze goed vastzitten. Schuif ten slotte het metalen deksel van het batterijcompartiment af, ik gebruikte een schroevendraaier met bladen om te helpen.

Ik denk dat je de laserprojector (https://www.laserkopen.com/c-40_100-p-9965.html) voor Kerstmis kunt gebruiken. Ik verwijderde mijn tijdschrift en controleerde of ik voor de installatie vrij was. Ik testte de inschakeling van de laser met mijn uitgestrekte triggervinger. Er is absoluut geen spel met deze laser. Het is zeer degelijk gemonteerd. Ik wil een van deze lasers kopen voor al mijn geschutpistolen, maar ik heb een heleboel Fobus 'die geen laserprojector op de voorkant bevatten. Ik zal dit binnenkort testen, maar dit is voor thuisverdediging, niet voor de strijd, dus ik heb het gewoon nodig om redelijk robuust te zijn. We zullen zien hoe het na een doos of twee standhoudt. Ik blijf bij mijn oorspronkelijke recensie hieronder. Nogmaals, de installatie en het waarnemen ervan was kinderspel. Ik heb nooit de moeite genomen om naar beide instructies te kijken, omdat het zo eenvoudig is om de batterij te installeren en de eenheid op een pistool te installeren; een blik en ik wist gewoon wat ik moest doen.

De rode laser is bijna onmogelijk te zien op klaarlichte dag. Verdubbel de prijs voor groen. Q-tip en alcohol die rond de lens zijn gedraaid, moeten deze opruimen. Ik ben wantrouwend om er zelf oplosmiddelen en oliën op te gebruiken. Ik weet niet zeker hoe ik me voel over de uitschakeltimer van 5 minuten. Zoiets kan je echter doden als je er op het verkeerde moment naar reikt. Zet het op mijn tafel naar de gang wijzend en meet de "stip" met een schuifmaat. Helaas heb ik het nooit op het bereik mogen gebruiken, omdat het na het gebruik van verschillende mags met de ijzeren vizieren helemaal niet zou opkomen. Ik zal er geen een geven omdat het een toevalstreffer kon zijn. Nog een voor de reële mogelijkheid om het kleine railverlovingsstuk te verliezen.

Eenvoudig gestructureerd met de afgewerkte laserdiode, deze laserpointer voor presentaties is altijd in staat gebruikers het beste resultaat te bieden met een hoge stabiliteit en hoge betrouwbaarheid. Het maakt niet uit wat voor soort laserpen voor presentaties (https://www.laserkopen.com/c-40_77_80-p-9943.html) met welk bereik van uitgangsvermogen, gebruikers moeten voorzichtig genoeg zijn om de ogen te beschermen tegen directe straling van het krachtige laserlicht. Draag altijd een veiligheidsbril met laser wanneer u deze tijdens het werk gebruikt.


    ×