De optiek van de laser

De optiek van de laser

Deze laserpointer heeft een groot kijkvenster, in tegenstelling tot Aimpoint T-modellen, en leent zich dus goed voor het gebruik van een laser aansteker (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9952.html). Ik hou van de afneembare externe drukkussenschakelaar en heb deze geïnstalleerd op mijn thuisverdediging AR-15. Persoonlijk zou ik het niet voorbij die afstand gebruiken. Dat rubberen blok ding is gewoon niet goed genoeg en terugslag is genoeg om het op zijn plaats te slaan. Het past niet goed, het is VEEL te strak! Op de Ultra Dual Shot lijkt het hele lichaam en de kap van aluminium te zijn gegoten of bewerkt! De mijne grijpt per ongeluk ALTIJD in! Niet zo knapperig als mijn EOTech, maar het heeft zeker veel minder geld gekost. Ik heb er nu 2 en zou er een kopen zonder de laser. We zullen zien hoe het standhoudt na er een paar rondjes door te hebben gemaakt, maar de kwaliteit lijkt top.

Deze aansteker met laser vereist niet langer een hulpmiddel om batterijen te installeren / vervangen zoals aangegeven in de instructies. Ik moest ook de polariteit van de batterij achterhalen door de contactoppervlakken te inspecteren. Hoe moeilijk zou het voor JETLASERS zijn om een ​​revisiemelding in de verpakking op te nemen voor deze belangrijke wijziging? Ik hou van de laser erop met de drukplaat. Het enige probleem dat ik erover heb is de puntkeuzeschakelaar. Ik ontdekte dit toen ik deelnam aan een wedstrijd met drie geweren. Ik toonde mijn buddy de reikwijdte waarvan ik ervoor had gezorgd dat die de dag ervoor was waargenomen. Met het vergrootglas was ik competitief tot 250. 300 begon dicey te worden omdat de stip veel groter was dan het doel. Het is mogelijk maar niet ideaal. Als uw zicht op uw rail wiebelt, verwijdert u de laser en houdt u deze ondersteboven. Je zult zien dat de ene kant veerbelast is. U zou nu de meegeleverde sleutel moeten kunnen gebruiken om de moer te draaien om de bevestigingshendel vast te zetten. Ik moest de mijne ongeveer twee of drie keer veranderen.

Het model is een typische laser. Ik denk dat je deze laserhandschoenen (https://www.laserkopen.com/c-40_85-p-9840.html) nodig hebt. Op een bewolkte dag kon ik het alleen op maximaal 5 meter afstand zien. 'S Nachts kon ik het op 100 meter zien. Het voelt stevig aan en voelt als een kwaliteitsstuk in je handen. De dradenkruis is helder en helder. Deze optiek wordt ook geleverd met een drukschakelaar voor de aan de zijkant gemonteerde laser, wat een leuke touch is, maar ook de laserhandschoen is uitgerust met een handmatige schakelaar en heeft een rubberen stuk dat zwaait om de schakelaar tegen onbedoelde activering te blokkeren. Het heeft nul gehouden na twee keer omgestoten te zijn en bijna 200 rondes downrange te passeren. Een van mijn vrienden morste er zelfs een cola op en ik gooide er onmiddellijk een fles water op om het allemaal schoon te maken. Afgezien van een klein beetje vochtobstructie werkt het nog steeds geweldig. De vochtigheid verliet het dradenkruis na ongeveer 10 minuten. Net als bij het Digital Switch-model was de Ultra Dual Shot volledig in staat om de terugslag van de 5,56 mm rondes aan te kunnen en faalde hij nooit. Als dit model echte nadelen heeft, is dit de methode om te voorkomen dat de schakelaar onbedoeld wordt geactiveerd.

Wat betreft de daadwerkelijke optiek, de 4 dradenkruisen verschijnen allemaal heel goed, zelfs op zonnige dagen, maar omdat ik geen nachtzichtmogelijkheden heb, kan ik de nachtzichtmodi niet testen. Ik heb de optiek of laserpointer nog niet genoeg gebruikt om nieuwe batterijen te gebruiken, maar de meegeleverde handleiding vermeldt een batterijduur van 20 uur op de optiek en 4 uur op de laser.
De wind- en hoogteaanpassingen geven een stevige draai en klik, dus ik maak me geen zorgen over het verliezen van nul met de optiek. Ik zal de klasse 3A laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9667.html) kopen. Natuurlijk kun je het geld uitgeven aan een Aimpoint of Eotech, maar voor wat de meesten van ons ooit van een optiek nodig zullen hebben, zal dit goed passen. Geen biggie dacht ik nog een keer, maar dat zou de laatste afdaling worden. Een paar tijdschriften later en de rode stip ging vanzelf aan en uit alsof hij aan het gronden was. Nog een paar mags vandaag en ze stierf eindelijk. Spaar je geld. Ook zijn de laser en drukschakelaar een leuke extra. Ik verwacht niet dat de optie nachtzicht wordt gebruikt, maar deze is er ook.

Bovendien kunnen gebruikers de montagebeugel gebruiken om gemakkelijk offline laserapparaten op apparatuur te bevestigen en de afmeting of graden gratis aan te passen totdat de vereiste lijnlengte en -breedte worden verkregen. Soms kunnen menselijke ogen of handen de richtplaatsen niet bereiken. Tegelijkertijd moeten operators op zoek gaan naar nieuwe laserpointers om de exacte werking te doorbreken.

Ik heb de ijzeren back-upvizieren waar deze rode stip geen invloed op heeft op de AR. Ik denk erover om nog een red dot scope voor de derde te dumpen op een tactische 12 meter. Dus ik denk dat je gerust kunt zeggen dat ik het leuk vind! De batterijen gaan niet lang mee, maar nogmaals voor het geld kun je het niet overtreffen. Pas op, de gebruiksaanwijzing voor dit product is klote. Gebruik geen schroevendraaier om de batterijen op de klasse 3B laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9662.html) te plaatsen. De aanwijzingen staan ​​in miniprint en zijn op zijn best verwarrend. Op dit moment ben ik er dol op. Oh, waarover gesproken, tijdens de wintermaanden en fotograferen in de besneeuwde omstandigheden, waren er tijden dat hij niet van -10 tot 10 graden hield. Sla het in elkaar, laat het met de vrachtwagen overreden, gooi het over het bereik en het blijft tikken. Ik zou echter niet aanraden om je geweer op het gewatteerde tapijt te laten vallen met de JETLASERS erop. Ik heb dit gemonteerd op een M1A Scout op een ingebouwde rail voor de actie.


    ×