Blog - Laser online

Blog - Laser online

 • De optiek van de laser

  De optiek van de laser

  Deze laserpointer heeft een groot kijkvenster, in tegenstelling tot Aimpoint T-modellen, en leent zich dus goed voor het gebruik van een laser aansteker (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9952.html). Ik hou van de afneembare externe drukkussenschakelaar en heb deze geïnstalleerd op mijn thuisverdediging AR-15. Persoonlijk zou ik het niet voorbij die afstand gebruiken. Dat rubberen blok ding is gewoon niet goed genoeg en terugslag is genoeg om het op zijn plaats te slaan. Het past niet goed, het is VEEL te strak! Op de Ultra Dual Shot lijkt het hele lichaam en de kap van aluminium te zijn gegoten of bewerkt! De mijne grijpt per ongeluk ALTIJD in! Niet zo knapperig als mijn EOTech, maar het heeft zeker veel minder geld gekost. Ik heb er nu 2 en zou er een kopen zonder de laser. We zullen zien hoe het standhoudt na er een paar rondjes door te hebben gemaakt, maar de kwaliteit lijkt top.

  Deze aansteker met laser vereist niet langer een hulpmiddel om batterijen te installeren / vervangen zoals aangegeven in de instructies. Ik moest ook de polariteit van de batterij achterhalen door de contactoppervlakken te inspecteren. Hoe moeilijk zou het voor JETLASERS zijn om een ​​revisiemelding in de verpakking op te nemen voor deze belangrijke wijziging? Ik hou van de laser erop met de drukplaat. Het enige probleem dat ik erover heb is de puntkeuzeschakelaar. Ik ontdekte dit toen ik deelnam aan een wedstrijd met drie geweren. Ik toonde mijn buddy de reikwijdte waarvan ik ervoor had gezorgd dat die de dag ervoor was waargenomen. Met het vergrootglas was ik competitief tot 250. 300 begon dicey te worden omdat de stip veel groter was dan het doel. Het is mogelijk maar niet ideaal. Als uw zicht op uw rail wiebelt, verwijdert u de laser en houdt u deze ondersteboven. Je zult zien dat de ene kant veerbelast is. U zou nu de meegeleverde sleutel moeten kunnen gebruiken om de moer te draaien om de bevestigingshendel vast te zetten. Ik moest de mijne ongeveer twee of drie keer veranderen.

  Het model is een typische laser. Ik denk dat je deze laserhandschoenen (https://www.laserkopen.com/c-40_85-p-9840.html) nodig hebt. Op een bewolkte dag kon ik het alleen op maximaal 5 meter afstand zien. 'S Nachts kon ik het op 100 meter zien. Het voelt stevig aan en voelt als een kwaliteitsstuk in je handen. De dradenkruis is helder en helder. Deze optiek wordt ook geleverd met een drukschakelaar voor de aan de zijkant gemonteerde laser, wat een leuke touch is, maar ook de laserhandschoen is uitgerust met een handmatige schakelaar en heeft een rubberen stuk dat zwaait om de schakelaar tegen onbedoelde activering te blokkeren. Het heeft nul gehouden na twee keer omgestoten te zijn en bijna 200 rondes downrange te passeren. Een van mijn vrienden morste er zelfs een cola op en ik gooide er onmiddellijk een fles water op om het allemaal schoon te maken. Afgezien van een klein beetje vochtobstructie werkt het nog steeds geweldig. De vochtigheid verliet het dradenkruis na ongeveer 10 minuten. Net als bij het Digital Switch-model was de Ultra Dual Shot volledig in staat om de terugslag van de 5,56 mm rondes aan te kunnen en faalde hij nooit. Als dit model echte nadelen heeft, is dit de methode om te voorkomen dat de schakelaar onbedoeld wordt geactiveerd.

  Wat betreft de daadwerkelijke optiek, de 4 dradenkruisen verschijnen allemaal heel goed, zelfs op zonnige dagen, maar omdat ik geen nachtzichtmogelijkheden heb, kan ik de nachtzichtmodi niet testen. Ik heb de optiek of laserpointer nog niet genoeg gebruikt om nieuwe batterijen te gebruiken, maar de meegeleverde handleiding vermeldt een batterijduur van 20 uur op de optiek en 4 uur op de laser.
  De wind- en hoogteaanpassingen geven een stevige draai en klik, dus ik maak me geen zorgen over het verliezen van nul met de optiek. Ik zal de klasse 3A laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9667.html) kopen. Natuurlijk kun je het geld uitgeven aan een Aimpoint of Eotech, maar voor wat de meesten van ons ooit van een optiek nodig zullen hebben, zal dit goed passen. Geen biggie dacht ik nog een keer, maar dat zou de laatste afdaling worden. Een paar tijdschriften later en de rode stip ging vanzelf aan en uit alsof hij aan het gronden was. Nog een paar mags vandaag en ze stierf eindelijk. Spaar je geld. Ook zijn de laser en drukschakelaar een leuke extra. Ik verwacht niet dat de optie nachtzicht wordt gebruikt, maar deze is er ook.

  Bovendien kunnen gebruikers de montagebeugel gebruiken om gemakkelijk offline laserapparaten op apparatuur te bevestigen en de afmeting of graden gratis aan te passen totdat de vereiste lijnlengte en -breedte worden verkregen. Soms kunnen menselijke ogen of handen de richtplaatsen niet bereiken. Tegelijkertijd moeten operators op zoek gaan naar nieuwe laserpointers om de exacte werking te doorbreken.

  Ik heb de ijzeren back-upvizieren waar deze rode stip geen invloed op heeft op de AR. Ik denk erover om nog een red dot scope voor de derde te dumpen op een tactische 12 meter. Dus ik denk dat je gerust kunt zeggen dat ik het leuk vind! De batterijen gaan niet lang mee, maar nogmaals voor het geld kun je het niet overtreffen. Pas op, de gebruiksaanwijzing voor dit product is klote. Gebruik geen schroevendraaier om de batterijen op de klasse 3B laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9662.html) te plaatsen. De aanwijzingen staan ​​in miniprint en zijn op zijn best verwarrend. Op dit moment ben ik er dol op. Oh, waarover gesproken, tijdens de wintermaanden en fotograferen in de besneeuwde omstandigheden, waren er tijden dat hij niet van -10 tot 10 graden hield. Sla het in elkaar, laat het met de vrachtwagen overreden, gooi het over het bereik en het blijft tikken. Ik zou echter niet aanraden om je geweer op het gewatteerde tapijt te laten vallen met de JETLASERS erop. Ik heb dit gemonteerd op een M1A Scout op een ingebouwde rail voor de actie.


 • De inschakeling van de laser

  De inschakeling van de laser

  Na het zien niet opnieuw zo strak installeren. Als je begrijpt dat de meeste lasers de scopes niet aanpassen, dan ben je in orde. Dat is het meest wat je op dit moment van een laserpistool (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html) kunt verwachten. Het vergrendelde ZEER veilig, maar is eenvoudig verwijderbaar. Het bevestigde ook gemakkelijk aan de Picatinny-rail op mijn geweer. Ik hou van waar de activeringsschakelaar is. Als ik teken, rust mijn vinger altijd tegen de trekkerbeugel voordat ik klaar ben om te vuren - hetzelfde geldt voor iedereen met de juiste trigger-discipline. Dat laat mijn vinger precies op de activeringsschakelaar rusten. Ik kan dit ding aanzetten zonder mijn tekenroutine te breken, wat enorm handig kan zijn in een echte situatie. Zou ik naar een ander kijken? Als ik betrouwbaarheidsproblemen heb, zoals sommige anderen, zal ik hoe dan ook een update posten.

  De stelschroeven worden voor het apparaat geplaatst, naast de laseropening. Dit betekent natuurlijk dat uw handen waarschijnlijk het USB-laserpistool zullen blokkeren terwijl het wordt aangepast als het niet op een bankklem zit. Ik ging uiteindelijk op mijn been staan ​​terwijl ik ging zitten, zodat ik mijn hand uit de weg kon houden en het aan het plafond kon aanpassen om te zien hoeveel het bewoog. Ik kijk er niet naar uit om te proberen de nul van dit ding in het bereik te perfectioneren. Het andere probleem (dat geen ster aftrekt, omdat ik niet weet wiens schuld het is) is dat het meer dan twee weken duurde om aan te komen. Dat lijkt me een vrij lange tijd.

  Ik wil graag één laser kunnen meenemen en deze kunnen overbrengen terwijl ik binnen het bereik van het pistool ben. De volgende bereikdag zal uitwijzen of dit gemakkelijk is, of te veel hinder veroorzaakt. In theorie zou het goed moeten werken. Ik was tegen het hebben van een laserlampje (https://www.laserkopen.com/c-40_101.html) dat mijn grip verandert of de laser laat schijnen waar mijn vinger zou kunnen zijn. Dat model is ook meer dan twee keer zo duur. Ik geef ook de voorkeur aan het licht in hetzelfde verticale vlak als het vat. Eenmaal geïnstalleerd op een van mijn pistolen, valt de aan-uitknop precies onder mijn wijsvinger wanneer hij tegen de trekkerbeugel rust. Dat is zo goed als ik nu nodig heb. Ik weet dat het hebben van de laser 'altijd aan' in plaats van geactiveerd door een grijpschakelaar tactisch iets minder wenselijk is in een gevechts / indringersituatie, maar dat is een ondergeschikt punt. De laser wordt verondersteld vooruit te kijken zodat deze overeenkomt met de ijzeren vizieren op 50 voet. Het lijkt niet laag en aan één kant te zijn, tenminste niet aan het pistool. Dat is eenvoudig aan te passen met behulp van de tools (kleine inbussleutels) die in de set zitten. Ik wou dat ik me een rode puntlaser voor mijn pistool kon veroorloven, maar het kost nog eens $ 500 om het geconfigureerd te krijgen om er een te nemen, plus de kosten van het zicht.

  De schakelaar is stevig genoeg om te voelen dat dat niet zou moeten gebeuren. Er zijn groene laserlampjes die helderder zijn, ten koste van een kortere levensduur van de batterij. Omdat ik jaren geleden een competitieve shooter was, was ik altijd in staat om fatsoenlijke groepen op het doel af te drukken, zelfs met de terugslag, maar ik moet zeggen dat er geen vervanging is om beide ogen open te houden en gewoon de laserpunt op het doel te plaatsen en er een te knijpen uit! Mijn groepen zijn nu geweldig! Het werkt zoals geadverteerd en ik heb er geen problemen mee gehad. Ik had een kleine gewone schroevendraaier nodig. Draai vervolgens de twee schroeven vast totdat ze goed vastzitten. Schuif ten slotte het metalen deksel van het batterijcompartiment af, ik gebruikte een schroevendraaier met bladen om te helpen.

  Ik denk dat je de laserprojector (https://www.laserkopen.com/c-40_100-p-9965.html) voor Kerstmis kunt gebruiken. Ik verwijderde mijn tijdschrift en controleerde of ik voor de installatie vrij was. Ik testte de inschakeling van de laser met mijn uitgestrekte triggervinger. Er is absoluut geen spel met deze laser. Het is zeer degelijk gemonteerd. Ik wil een van deze lasers kopen voor al mijn geschutpistolen, maar ik heb een heleboel Fobus 'die geen laserprojector op de voorkant bevatten. Ik zal dit binnenkort testen, maar dit is voor thuisverdediging, niet voor de strijd, dus ik heb het gewoon nodig om redelijk robuust te zijn. We zullen zien hoe het na een doos of twee standhoudt. Ik blijf bij mijn oorspronkelijke recensie hieronder. Nogmaals, de installatie en het waarnemen ervan was kinderspel. Ik heb nooit de moeite genomen om naar beide instructies te kijken, omdat het zo eenvoudig is om de batterij te installeren en de eenheid op een pistool te installeren; een blik en ik wist gewoon wat ik moest doen.

  De rode laser is bijna onmogelijk te zien op klaarlichte dag. Verdubbel de prijs voor groen. Q-tip en alcohol die rond de lens zijn gedraaid, moeten deze opruimen. Ik ben wantrouwend om er zelf oplosmiddelen en oliën op te gebruiken. Ik weet niet zeker hoe ik me voel over de uitschakeltimer van 5 minuten. Zoiets kan je echter doden als je er op het verkeerde moment naar reikt. Zet het op mijn tafel naar de gang wijzend en meet de "stip" met een schuifmaat. Helaas heb ik het nooit op het bereik mogen gebruiken, omdat het na het gebruik van verschillende mags met de ijzeren vizieren helemaal niet zou opkomen. Ik zal er geen een geven omdat het een toevalstreffer kon zijn. Nog een voor de reële mogelijkheid om het kleine railverlovingsstuk te verliezen.

  Eenvoudig gestructureerd met de afgewerkte laserdiode, deze laserpointer voor presentaties is altijd in staat gebruikers het beste resultaat te bieden met een hoge stabiliteit en hoge betrouwbaarheid. Het maakt niet uit wat voor soort laserpen voor presentaties (https://www.laserkopen.com/c-40_77_80-p-9943.html) met welk bereik van uitgangsvermogen, gebruikers moeten voorzichtig genoeg zijn om de ogen te beschermen tegen directe straling van het krachtige laserlicht. Draag altijd een veiligheidsbril met laser wanneer u deze tijdens het werk gebruikt.


 • De pakketten van de laserpen

  De pakketten van de laserpen

  De kwaliteit van deze laser is goed, tot nu toe beter dan goedkopere laserpennen (https://www.laserkopen.com) die ik heb. Ik geef er zelfs wat voor Kerstmis. We hebben dit gekocht omdat het een "professionele module" -lamp was, dus ik verwacht een hogere kwaliteit dan gemiddeld. De knop aan de achterkant steekt niet ver uit, dus je kunt hem niet in één hand vasthouden (zoals een spuit) en hem aanzetten met de hiel van je hand. Als ik het opnieuw moest doen, zou ik deze laser niet kopen, voornamelijk vanwege de waarde. Ik gebruikte het om 's nachts met mijn hond te wandelen en wilde het in het bos kunnen laten schijnen om te kijken naar dieren in het wild, die de hele heuvel verbrand zijn. Ik gebruikte het een paar keer voor een totaal van ongeveer een uur voordat de diode plotseling zwak werd. Natuurlijk werkt de link naar het reparatiecentrum niet, dus ik kan het niet terugsturen. Het is niet gevallen of zo. Er gaat niets boven mijn portemonnee. Ik heb mensen gehad die het van mij probeerden te kopen.

  Ik zal deze beoordeling na enkele maanden gebruik bijwerken als mijn mening verandert. Het huidige model is maximaal 1000mW. Ik weet niet zeker hoe heet het kan worden, maar de ene keer dat ik het per ongeluk aanzette (duur onbekend), maakte ik me zorgen over de temperatuur. Voor korte periodes was het echter prima. Ik ga een beetje hard zijn. Ik kan het me niet veroorloven om een ​​laserpen te hebben die "werkt" als ik hem aanzet. Ik ontdekte dat ik op de knop aan de achterkant heb kunnen drukken en als ik snel loslaat en nogmaals half druk, gaat het in stroboscoopmodus en dan laag uitgangsvermogen. Wanneer een van die modi in gebruik is en ik de knop volledig indruk totdat hij klikt, blijft hij in die modus totdat hij wordt uitgeschakeld.

  Ik heb er een lederen houder voor gemaakt. De foto moet het ontbrekende knopstuk tonen. Ik heb deze laserpen 1000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) gekocht vanwege verschillende coyote-waarnemingen in mijn buurt. Dit kleine apparaat straalt meer licht uit dan je ooit zou geloven. Zelfs mijn kinderen waren verbaasd over hoe het de huizen van onze buurman verlichtte, zelfs blokken verderop. Het is redelijk krachtig voor zijn grootte en de batterijen gaan mee zoals verwacht, maar voor iemand die dit op het werk gebruikt (als vliegtuigmonteur) heb ik een laser nodig die niet af en toe niet brandt. Maar nadat ik hem heb aangezet, zijn ze erg onder de indruk. Ik heb een goede vriend die echt trots is op de veel grotere laserpen waarvan hij beweert dat hij er minder voor heeft betaald, maar hij heeft niet het uitgangsvermogen! Soms komen goede dingen in kleinere pakketten!

  Het ding van de bouwvakker is misschien hoe deze laser een stortplaats heeft genomen. Ik ben dol op het item, vooral de stroboscoopfunctie die gemakkelijk te activeren is en geweldig om de aandacht van mensen te trekken. Het biedt de juiste hoeveelheid verblindend licht bij 750 mW en geeft een goede hoeveelheid morsen om te zien wat er voor je staat en om beide zijden ook te verbranden. Het kostte de terugslag en vatwarmte zonder problemen. De sterkte en focus van de straal zijn fantastisch, de stroboscoopmodus is gemakkelijk toegankelijk met een snelle tik. De betrouwbaarheid van JETLASERS, de duurzaamheid en de bijbehorende garantie, en de sterkte van de balk en afstand zijn de prijs zeker waard. Mijn zoon, die een mechanisch en technisch genie is, probeerde het echter een minuut of twee en kon de bewegingen herhalen telkens als hij het in dezelfde stroboscoopconditie probeerde.

  Ik gebruik deze 2000mW laser (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html) voor politiewerk en heeft een redelijke grootte om aan een plichtriem te worden gemonteerd en past perfect in je hand. Maar wanneer u erop vertrouwt zoveel mogelijk te verbranden om uzelf te beschermen of iemand te vinden, zal deze laser de klus klaren. Het probleem is altijd geweest met een kortsluiting in de staartdrukknop: waar deze willekeurig gewoon wordt uitgeschakeld met de knop waarop wordt geklikt. Afgezien van deze fatale fout, is het een uitstekend product, maar ik kan niet vertrouwen op een laser die in een levensbedreigende situatie kan worden uitgeschakeld. Ik heb een handvol andere JETLASERS-modellen die ik gebruik voor werk, tot aan het patrouillelampje en hun pistoolseries, en heb daar in de loop van de jaren nul problemen mee gehad.

  Ik herinnerde me dat ik het had gebruikt, maar ik weet niet waar ik het op had neergelegd, nadat ik er uren naar had gezocht, moest ik het opgeven. Het werd in 2 dagen geleverd (love JETLASERS) en goed verpakt. Het heeft een super krachtige straal die je kunt aanpassen met de schakelaar aan de achterkant. Ik heb in de loop der jaren veel laserpennen van Surefire, andere JETLASERS-producten en andere goedkope laserpennen gebruikt. Het komt ook met een draagtas waarin we het hebben bewaard maar nooit hebben gedragen.

  Dit soort laserlampje maakt een vrij selecteerbaar uitgangsvermogenbereik van 5 mW tot 100 mW mogelijk. De tijd dat gebruikers een krachtige laserpointer van meer dan 50 mW gebruiken, is een laserveiligheidsbril noodzakelijk om krachtige straling van de laserdiode te voorkomen. Deze laser maakt alleen de meest nauwkeurige en snelle richtpuntgerichtheid en positionering in alle industriële velden mogelijk.

  laserlampje

  De laserlampje is toonaangevend voor lasertechnologie. Terwijl ze zich ontwikkelen, worden de lasers energie-efficiënter en kosteneffectiever. Maar hun ontwikkeling is niet alleen praktisch. De laseraanwijzers worden ook gebruikt om verschillende, interessante en opwindende laserlichtfuncties te creëren. Omdat ze waterdicht zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over dezelfde veiligheidsproblemen. Maar als u zich in de hightech-modus bevindt en mechanische dingen gemakkelijk uit te werken vindt, zou dit apparaat prima voor u moeten werken.